Free HTML5 Bootstrap Template

Македонски јазик за странци

По природа гостопримливите Македонци, родени говорители и професори по македонски јазик, ќе направат се за да странците во најкус можен период ја почуствуваат Македонија како своја втора татковина, течно зборувајќи го македонскиот јазиик.
<< Назад