Free HTML5 Bootstrap Template

Германски јазик

Германскиот јазик најмногу се зборува во Германија, Австрија, Швајцарија, како и Луксембург и Лихтенштајн.
Еден од водечките светски јазици, како и прв јазик кој најшироко се зборува во Европска Унија.
Нашиот професионален тим ќе ви обезбеди одличчен старт и успешен финиш во изучување на германскиот јазик.
<< Назад