Free HTML5 Bootstrap Template

Англиски јазик

Со високо квалифицарани професори, долгогодишно искуство и бројни добитници на меѓународни натпревари по англиски јазик, може да се пофали тимот на ИКЛ.
Од предшколски групи до Advanced C1, C2 i Proficieny, врвните професори ги водат своите ученици од почетници до врвни познавачи и говорители на англискиот јазик.
<< Назад