Free HTML5 Bootstrap Template

Руски јазик

Рускиот јазик е еден од најзборуваните, најубавите, најбогатите и милозвучните јазици во светот. Го зборуваат над 260 милиони говорници ширум светот, а неговата популарност од ден на ден расте.
Идејата на нашите бесплатни курсеви по руски јазик е да им се даде можност на сите заинтересирани да се запознаат со рускиот јазик, литература и култура сосема бесплатно.
Го очекуваме сите кандидати да се впуштат во оваа интересно и незаборавно патување. со кое ќе станат побогати со уште еден јазик!
<< Назад