За нас

ИКЛ Центар за странски јазици има 20 годишно работно искуство во областа на дополнително образование во Куманово, сега и во Скопје. Курсеви по руски, англиски, германски, француски шпански, италијански, турски, македонски за странци предводени од висококвалифицирани професори со долгогодишно искуство. За нашите ученици ИКЛ не е само образовна установа туку и место кое тие го чуствуваат како втор дом. Се одржуваат многубројни натпревари и конкурси, како "Ден на мирот", "Конкурс за најубава фризура", "Новогодишни приредби", "Првоаприлски фестивал", "9ти Мај" и други.

Free HTML5 Bootstrap Template