Centre of foreign languages

IKL - International school

Повеќе за нас

Курсеви

Англиски јазик

Со високо квалифицарани професори, долгогодишно искуство и бројни добитници на меѓународни натпревари по англиски јазик, може да се пофали тимот на ИКЛ.

Повеќе

Руски јазик

Рускиот јазик е еден од најзборуваните, најубавите, најбогатите и милозвучните јазици во светот. Го зборуваат над 260 милиони говорници ширум светот, а неговата популарност..

Повеќе

Германски јазик

Еден од водечките светски јазици, како и прв јазик кој најшироко се зборува во Европска Унија.

Повеќе

Италијански јазик

Темпераментните италијанци и нивниот милозвучен јазик ќе ви станат поблиски со курсевите по италијански јазик предводени од нашите високопрофесионални професори.

Повеќе

Шпански јазик

Топол експресивен и колоритен. Шпанскиот јазик плени од првиот научен збор. 

Повеќе

Француски јазик

Што може да биде подобро од испиено кафе во некое мало париско кафуле, со топол кроасан и неповторливиот глас на легендарната Edith Piaf ?

Повеќе

Турски јазик

Преселете се во атмосферата на ориентот и научете го со нас егзотичниот турски јазик.

Повеќе

Македонски јазик за странци

По природа гостопримливите Македонци, родени говорители и професори по македонски јазик, ќе направат се за да странците во најкус можен период ја почуствуваат Македонија како..

Повеќе